de Tweewielers on facebooktwitter @deTweewielers        

TWC de Tweewielers Gassel

Welkom bij de Tweewielers 

 

WTC “de Tweewielers”, de wielertoerclub uit Gassel is een actieve club die is opgericht in 1980.

In het zomerseizoen zijn wij op zondagmorgen en woensdag-middag/avond in verschillende groepen op de weg te vinden. Er wordt dan in 2 verschillende groepen gereden nl snel en minder snel. Het vaste verzamelpunt is het kerkplein in Gassel van waaruit de verschillende groepen uitwaaieren om een rondje te fietsen. Op zondag wordt er onderweg altijd gestopt om onder het genot van een kopje koffie bij te praten.

In het winterseizoen zijn we actief op de ATB / Cyclocross en nemen deel aan diverse tochten en strandraces. We zijn dan actief op zondagmorgen en donderdag-middag.

Onze vereniging is aangesloten bij de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU). Deze overkoepelende organisatie heeft het bevorderen van toerfietsen tot doel. Het voordeel van een lidmaatschap is:

  • NTFU leden krijgen korting bij toertochten in heel Nederland
  • 4 maal per jaar ontvangt u het magazine Toerfiets met daarin diverse verhalen en tips.
  • 1 maal per jaar ontvangt men het Toer Evenementen Programma (TEP). Hierin staan alle toertochten van alle aangesloten verenigingen voor het gehele jaar.
  • Als lid ben je automatisch verzekerd voor schade bij bv een valpartij.

 

Wanneer u interesse heeft om een keer mee te fietsen en zo de vereniging te leren kennen schroom dan niet om contact op te nemen. Wij heten u van harte welkom.

Met sportieve groet,

Voorzitter de Tweewielers Gassel.

Copyright 2012. Free joomla templates | Copyright "de tweewielersgassel" ©RL.