Onderdelen kopen bij de autosloop 

Heb jij onderdelen nodig om je auto te repareren of misschien een auto van iemand anders. Dan denk je vaak dat nieuwe onderdelen beter zijn en handiger. Maar toch zitten er meer voordelen aan een tweedehands onderdeel dan aan een nieuw onderdeel. Een tweedehands onderdeel kun je kopen bij een Autosloop. Een tweedehands onderdeel klinkt slecht, omdat je gelijk denkt dat het van een kapotte auto afkomt. Maar het kan beter uitpakken dan je denkt. In deze blog vertellen we een paar voordelen van tweedehands onderdelen en vertellen we hoe je zo een onderdeel moet kopen.

De voordelen

Er zitten veel voordelen vast aan auto onderdelen van de sloop. Het eerste voordeel is dat het een stuk goedkoper is. Dit komt omdat een onderdeel van de sloop niet meer gefabriceerd moet worden en zo kan worden besteld. Het is sneller in huis en het is zeer milieuvriendelijk doordat er niet een heel nieuw product gemaakt moet worden. Ook is het makkelijker verkrijgbaar omdat sommige onderdelen niet meer gemaakt worden. Als dat het geval is kan je snel gaan bellen naar een sloperij en vragen of ze dat ene onderdeel wat jij nodig hebt nog hebben liggen. Het punt waar de meeste mensen vaak over twijfelen is of de onderdelen wel garantie hebben. Dat was eerst niet zo bij de autosloperij maar omdat nu meerdere mensen tweedehands onderdelen kopen bij een autosloop hebben ze die regel ook toegepast. We zien zeker geen nadelen meer. Het is milieuvriendelijker, goedkoper en je hebt garantie. 

Hoe bestel je de onderdelen

Hoe bestel je die onderdelen van de autosloop nou precies. Eigenlijk is dat heel makkelijk, want op je oude kapotte onderdeel staat altijd een merk en een product nummer. Je hoeft alleen maar naar de sloperij te bellen en dat nummer op te noemen en hun kijken of ze dat onderdeel hebben liggen. Als dat zo is dan hoef je het alleen nog maar telefonisch te bestellen en klaar ben je. Het wordt gratis bij jou thuis afgeleverd en de garantie zit erop. Dus als het onderdeel het toch niet doet dan nemen ze hem terug of krijg je een nieuwe. 

Wist je dat …

Wist jij dat ze in een autogarage bijna altijd tweedehands onderdelen gebruiken als er iets stuk is gegaan aan jouw auto? Ze gebruiken alleen nieuwe onderdelen als ze een hele nieuwe auto in elkaar moeten zetten. Anders gebruikt bijna elk garagebedrijf tweedehands onderdelen omdat dat veel goedkoper en beter is. 

Dit bericht is gepost in auto. Bookmark de link.