Sloopauto verkopen aan een sloperij

auto sloperij

Moet jouw auto gekeurd worden, dan is de kans groot dat deze niet door de keuring heen komt. Vooral als jouw auto oud is, is de kans enorm groot dat de auto niet helemaal door de keuring heen komt. Wanneer jouw auto niet meer door de keuring heen komt, moet deze natuurlijk gemaakt worden. Het laten maken van een oude auto kan soms veel geld kosten en dit is niet altijd verstandig. Wanneer de kosten hoger zijn dan de dagwaarde van het voertuig, is het beter om jouw auto direct te verkopen aan een sloperij. Wil je weten hoe het werkt? In dit artikel vertellen geven we meer informatie, zodat je er alles over te weten komt.

Zoek een sloperij op het internet

Het internet is tegenwoordig heel eenvoudig om te gebruiken, want je kunt hier ook eenvoudig een sloopauto verkopen. Je kunt op het internet namelijk meerdere sloperijen vinden en deze hier ook met elkaar vergelijken. Het is verstandig om altijd een sloperij te vinden in de omgeving van jouw woning. Op die manier hoeft de sloperij niet ver te rijden en kun je zelf een hogere vergoeding krijgen. Heb jij een uitstekende sloperij gevonden, dan is het verstandig om direct contact op te nemen met de sloperij. Je kunt dan een afspraak maken en ervoor zorgen dat ze de auto op komen halen.

De voordelen

Er zitten enorm veel voordelen verbonden aan het verkopen van een sloopauto aan een sloperij. Het eerste voordeel is dat je direct van het voertuig af bent, maar ook dat je een vrijwaring code krijgt. Dit moet ervoor zorgen dat je geen belasting meer hoeft te betalen over het voertuig. Je kunt direct een andere auto aanschaffen en hoeft geen rekening meer te houden met de sloopauto. Tot slot is het een voordeel dat de sloperij de sloopauto ook echt komt ophalen.