Sloopauto: verkopen aan een sloperij

auto sloperij

Heb je een ongeluk gekregen met jouw auto en is deze total loss of komt jouw voertuig niet meer door de keuring heen, dan moet je deze natuurlijk eerst laten maken. Het laten maken van een auto kan soms veel geld kosten en soms is het gewoon niet de moeite waard. Vooral als de reparatiekosten van het voertuig hoger liggen dan de waarde van de auto, is het beter om jouw sloopauto te verkopen aan een sloperij. Klik hier om jouw auto zo snel mogelijk te verkopen aan een sloperij, maar waarom zou je jouw auto verkopen aan de sloperij en wat zijn de voordelen? Onderstaand vertellen we er alles over!

De voordelen van een auto verkopen aan een sloperij

Als je een sloopauto wilt verkopen, is het natuurlijk handig als je direct een koper kunt vinden. Via het internet een sloopauto verkopen is vaak lastig en dit komt doordat je lastig aan een koper kunt komen. Het kan zo maar een paar maanden duren voordat je een geschikte koper vindt voor jouw sloopauto. De meeste mensen hebben liever dat ze direct van hun sloopauto af zijn en daarom is het verstandig om jouw auto te verkopen aan een sloperij. Een sloperij koopt graag jouw sloopauto en geeft hier ook nog eens een redelijke vergoeding voor. In de meeste gevallen komt de sloperij de sloopauto ook nog eens ophalen, zodat je geen speciaal vervoer hoeft te regelen.

Hoe werkt het?

Wil jij ook graag een sloopauto verkopen aan een sloperij, dan is het van belang om een betrouwbare sloperij te vinden. Zoek naar een sloperij in de omgeving van jouw woonplaats en controleer of de sloperij erkend is door het RDW. Heb jij een sloperij gevonden, dan kun je kijken hoeveel je kunt krijgen voor het voertuig. Maak een afspraak met de sloperij, zodat ze de auto komen controleren en ook eventueel meenemen.