Wil jij ook een last minute camper huren?

last minute camper huren

Je zit met je vrienden om de tafel en je besluit om met z’n vieren op vakantie te gaan, je wilt naar Spanje. Een hotel of appartement huren is te prijzig en daarom kiezen jullie ervoor om een camper te huren, maar wat voorn camper moet je nemen als je voor twee weken weg gaat. Last minute camper huren kan ontzettend leuk zijn want deze campers gaan namelijk voor een leuke prijs weg! De campers gaan weg voor een leuke prijs omdat mensen die de camper gehuurd hadden het omgeboekt hebben, de verhuurders willen de camper ook niet laten staan dus daarom gaan ze weg voor een leuke prijs. 

last minute camper huren

Nog nooit op vakantie geweest met een camper?

Als je nog nooit op vakantie geweest bent met een camper is dit misschien wel een leuke manier om een andere ervaring te pakken. Met een camper kun je op veel plekken komen een vakantiepark bijvoorbeeld. Voor kinderen is het toegankelijker, ze kunnen er snel in en uit. Binnen spelen of een filmpje kijken op de tablet, voor hun is dit misschien ook wel een leuke manier om op vakantie te gaan! Dus wat houd je tegen om een last minute camper te huren? 

Voordelen van een camper huren 

Een camper heeft veel voordelen, je hebt altijd je spullen bij en kan ze moeilijker kwijt raken. Kinderen kunnen lekker onderweg aan tafel knutselen of tekenen, je mag in veel landen staan. Een camper heeft ook zijn voordeel dat je niet teveel spullen meeneemt, bij een caravan heb vaak nog een voortent die je bijvoorbeeld moet opruimen. Bij een camper is dit niet het geval, inpakken en gaan! Er zijn ook gratis kampeer gebieden waar je mag staan met een camper, dat is fijn toch? Ook mag de de camper sneller rijden dan een auto met een caravan, dit is erg fijn want je bent eerder op je bestemming. Een last minute camper huren kan dus zeker zijn voordelen hebben. 

Elektrisch rijden

Je hoort steeds meer dat veel mensen elektrisch rijden, dit is voor de natuur veel beter. Campers kunnen tegenwoordig ook elektrisch rijden, je kunt bij veel bedrijven een elektrische camper huren. Bij het bedrijf krijg je ook een oplaadpas mee en zo kun je overal je camper opladen zonder problemen, per laad moment kun je tegen de 250 kilometer rijden. Je moet er wel rekening mee houden dat als je harder dan 100 kilometer per uur rijd dat de camper wel eerder bij geladen moet worden, maar is dat zo erg? Je kunt even rusten met een heerlijk kopje koffie of thee. Bij een last minute camper huren kun je er dus ook voor kiezen voor een elektrische camper.